Vi hjälper dig att återställa din bil till sin ursprungliga skönhet

Lacken på bilen åldras med tiden, oxiderar av surt regn, UV-strålning, fågelspillning, nedfall från träd med mera. Repor uppkommer från tvätt, grenar och repor. UV-skyddet på bilens strålkastare kan bli gumligt med tiden. Skinninredningen i bilen torkar. Ingen fara. Vi hjälper dig att återställa konditionen och glansen på din bil. 

3 stegs Lackkorrigering och grafenbaserat lackskydd

Alpha prime graphene

Ett skydd med exceptionell glans och hållbarhet.
Denna behandling går djupt ner i lacken och tar bort oxid och djupa repor. Vi återställer din bil till sin ursprungliga glans.

Efter lackkorrigering applicerar vi ett av marknadens hårdaste lackskydd Alpha Prime Graphene. Grafenbaserat lackskydd har flera fördelar mot ett keramiskt lackskydd. 
 
Läs mer om lackskyddet här.

Vi tål att jämföras med våra garantier. Vår lackförsegling är underhållsfri, den behöver inte fyllas på årligen under garantitiden. 

Många säljer lackskydd med 10 års garanti eller till och med livstidsbehandlingar. Dessa behandlingar kräver ofta påfyllning årligen, och till en hög årlig kostnad. Detta är inget annat än en 12 månaders behandling som har missledande marknadsföring. Cleandrives garantiprogram fyller vi på kostnadsfritt om den inte skulle hålla i 5 år. 

 

1 stegs glanshöjande polering & vaxning

Glanshöjande & rengörande polering. Denna metod är skonsam mot bilen. Tar bort ytliga repor men inte djup oxid eller djupa repor. Rekommenderas årligen för dig som saknar lackskydd, två gånger per år för bilar som körs vinterhalvåret.

Efter poleringen så appliceras ett premium högkvalitativt karnaubavax med en extrem glans.  

Rekommenderas varmt för äldre veteranbilar där lacken mår bra av att återfuktas av ett vax.

Med tiden så blir UV-skyddet på strålkastare gjorda av plast gult, grumligt och matt. Om det inte har gått för djupt ner i plasten så går det nästan alltid att våtslipa bort det ursprungliga skyddet för att därefter ersätta skyddet med en klarlack. Detta förlänger livslängden på strålkastarna med några år. Så slipper man byta ut strålkastarna. 

Det många gör när de renoverar strålkastare är att de endast tar bort det gulnande UV-skyddet och polerar upp ytan och lägger på ett vax en ersätter inte det ursprungliga UV-skyddet. Detta resulterar i att strålkastarna inom kort gulnar igen då de saknar ett ordentligt UV-skydd!

Rengöring av skinn samt impregnering

Skinn och läder är ett vackert och tåligt material men utan regelbundet underhåll så torkar lädret och spricker. Vi rengör skinnet noggrant. Därefter så balsamerar vi det för att återfukta det och skydda det mot smuts, UV-strålning och tråkiga fettfläckar.

Unna din bil en årlig skinnbehandling så har du en fin inredning i många år framöver.

Pris är beroende på storlek, kontakta oss för prisuppgift för din bil.

För dig med en cabriolet med soft top så är det viktigt att skydda din sufflett.

Skydda suffletten mot regn och sol, UV-strålning och andra föroreningar. Behandlingen håller en säsong. Körs bilen även under vintern så rekommenderar vi att att man applicerar den två gånger per år.

Behandlingen är en form av ett keramiskt lackskydd som ger en hydrofobisk skyddande yta.

small_c_popup.png

Fyll i nedan för att skicka en prisförfrågan på skinn och läderbehandling