Skydda din bil från vägsalt, UV-strålning, regn, mikrorepor.

Vår rekommendation är att göra en lackförsegling så fort som möjligt. Lackskyddet skyddar bilen från oxidering precis som en solkräm för bilens klarlack och precis som en handkräm en kall vinterdag så skyddar lackskyddet bilen mot vägsalt som fräter på lacken. Det ger även bilen en mycket hårdare lack som gör att den enklare motstår repor och mindre stenskott.

Behöver en ny bil poleras innan applicering av lackskydd? Ja lacken behöver vara helt ren och man behöver avlägsna repor som har uppkommit under transport och leverans. Lackskyddet är väldigt glanshöjande, skulle man inte ta bort dessa ytliga repor så kommer dom efter behandlingen bli mycket synligare än innan i starkt solljus.

Vi får ofta frågan hur nära leveransen man kan applicera ett lackskydd? Svaret är direkt. De veckor bilen monteras på fabriken inklusive transport till bilhandlaren räcker för att härda lacken tillräckligt för lackskydd. 

Lackförsegling 5 år

Alpha prime graphene

• Lackkorrigering av ytliga repor ( Nya bilar)
• Applicering av grafenbaserat lackskydd

Ett skydd med exceptionell glans och hållbarhet.
Denna behandling går djupt ner i lacken och tar bort oxid och djupa repor. Vi återställer din bil till sin ursprungliga glans.

Efter lackkorrigering applicerar vi ett av marknadens hårdaste lackskydd Alpha Prime Graphene. Grafenbaserad lackförsegling har flera fördelar mot ett äldre keramisktbaserat eller polymerbaserat skydd Läs mer om lackskyddet här.

Vi tål att jämföras med våra garantier. Vår lackförsegling är underhållsfri, den behöver inte fyllas på årligen under garantitiden. 

Många säljer lackskydd med 10 års garanti eller till och med livstidsbehandlingar. Dessa behandlingar kräver ofta påfyllning årligen, och till en hög årlig kostnad. Detta är inget annat än en 12 månaders behandling som har missledande marknadsföring. Cleandrives garantiprogram fyller vi på kostnadsfritt om den inte skulle hålla i 5 år. 

Skinnet och lädret i bilarna idag är inte samma skinn som det var förr. Tidigare så vad lädret infettat och skulle tvättas och balsameras årligen. Idag består ofta lädret av en blandning av läder och plast som har bättre motståndskraft mot repor och smuts. Det finns de bilar som fortfarande har äkta skinn och läder. Detta skinn är idag behandlat med en typ av klarlack liknande bilens lack för bättre motståndskraft.

Dagens skinninredning behöver därför ett modernt lackskydd anpassat för modern skinninredning. 

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Priset är beroende på hur mycket av inredningen som består av skinn, och hur många paneler & stolar som ska behandlas.

Glasförseglingen appliceras på vindruta samt sidospeglar

 

Har man haft en vinter med förseglat glas så vill man ofta ha det nästa vinter igen.

Om det kommer ett regn från mötande trafik så tar det ofta någon sekund innan bilens torkare reagerar, det gör inte en glasförsegling, den får bort vattnet direkt.

Under riktigt dåligt väder så orkar inte alltid bilens torkare med allt vatten, har du däremot en glasförsegling så kan du känna dig trygg. Kombinationen glasförsegling och nya torkarblad klarar av rejäla mängder med vatten innan det blir obehagligt.

Hur länge håller en försegling? Ofta en vinter i vårat klimat. Behandlingen håller längre i varmare klimat där dom inte behöver använda vindrutetorkarna. Vi garanterar 6 månader, men den kan hålla betydligt längre på en bil som inte används dagligen eller under vinterhalvåret.

Lackförsegling fälgar

Ger en ökad glans och motståndskraft mot vägsalt och bromsdamm. Fälgarna håller sig renare med en behandling då dom blir smutsavvisande och förseglingen lämnar ett hydrofobisk yta som stöter bort smutsigt vatten.

Denna behandling rekommenderas på alla lättmetall fälgar som används under vintern för att förhindra att fälgarna korroderar från vägsalt. Behandlingen skyddar fälgarna en säsong. 

För dig med en cabriolet med soft top så är det viktigt att skydda din sufflett.

Skydda suffletten mot regn och sol, UV-strålning och andra föroreningar. Behandlingen håller en säsong. Körs bilen även under vintern så rekommenderar vi att att man applicerar den två gånger per år.

Behandlingen är en form av ett keramiskt lackskydd som ger en hydrofobisk skyddande yta.

small_c_popup.png

Fyll i nedan för att skicka en prisförfrågan på skinn och läderbehandling